Lumen ja valon kansa : suomalainen kansanusko - Hyry, Katja; Pentikäinen, Antti; Pentikäinen, Juha (Porvoo : Söderström, 1995)
Enkeltalig Fins. De titel kan je vertalen als "De mensen van sneeuw en licht: Finse volksreligie". Geeft een mooi beeld van al deze rituelen.