Klejnot w lotosie : symbole ofiarne buddyzmu tybetanskiego. - Góralski, Maciej Magura; Morawski, Krzysztof (Warszawa : Muzeum azji i pacyfiku w Warszawie, 2011)
Góralski en Morawski waren de curatoren van deze tentoonstelling die liep van juni 2011 tot en met november 2011. De expo had aandacht voor de symboliek van het Tibetaanse Boeddhisme waarbij de verschillende symbolen aan bod kwamen zoals deze te zien zijn op kledingstukken, voorwerpen, ...