Geesten en demonen : magische avonturen in verre landen - Harrer, Heinrich, 1912-2006 (Zwolle : La Rivière en Voorhoeve, 1971)
Een overzicht van rituelen van over de hele wereld: de Papoea's van West-Iran, het nageslacht van de inka's, de gestolen ziel van de Eskimo's, ... Geïllustreerd met kleurenfoto's en zwart-wit tekeningen.