Shamans - Heinimaa, Mia; Lehtisalo, T. (Toivo Vilho), 1887-1962; Pentikäinen, Juha (Tampere : Tampere Museums, 1998)
Een kennismaking met de Siberische sjamanen, het sjamanisme, de geschiedenis van het onderzoek naar het sjamanisme, een voorstelling van de Finse onderzoeker Artturi Kannisto die Siberië in 1901-1906 bezocht, een bibliografie en een lijst van voorwerpen uit verschillende musea.
Liittyy Tampereella Museokeskus Vapriikissa 16.5.1998-10.1.1999 pidettyyn Samaanit-näyttelyyn ja Hämeen museossa 16.5.1998-10.1.1999 pidettyyn Matka Siperiaan-näyttelyyn. - Myös suomeksi nimellä Samaanit
Keywords: Kannisto, Artturi, -- 1874-1943.