Ob riverains : Yugra's images in the early Russian photography. - Russian Museum of Ethnography (Sint-Petersburg : Surgut, 2004)
Het Russische museum van ethnografie bevat één van de grootste collecties foto's ter wereld van volkeren die de omliggende landen en streken bevolkten: Mongolië, Altai, Tibet, Centraal en Zuid-Azië, ... Vele fotografen en antropologen met kennis van de fotografie trokken op expeditie in deze gebieden en namen foto's van deze inwoners om zo de cultuur van deze inwoners vast te leggen voor de toekomst. In dit boek krijgen we foto's te zien van de Yugra: het maken van visnetten, de visvangst, totems, wensbomen, ...