Masques de l'Himalaya. - Fondation Bernard et Caroline de Watteville; Pannier, François (Milan : 5 Continents Editions, 2009)
Catalogus van de tentoonstelling die plaats had in Martigny, Zwitserland, van 16 mei 2009 tot en met 31 december 2010. Een schat aan maskers is te zien in deze catalogus.