Shamanism : the spirit world of Korea - Yu, Chai-shin; Guisso, Richard W. L., 1943- (Berkeley : Asian Humanities Press, 1988)
Een mooie kennismaking met het Koreaanse sjamanisme en de invloed die het boeddhisme, christendom, confucianisme en taoïsme hebben gehad op deze "oergodsdienst".