Annual customs of Korea : notes on the rites and ceremonies of the year - Chʻoe, Sang-su (Seoul, Korea : Seomun-dang, 1983)
Een mooi geïllustreerd en uitvoerig overzicht van de verschillende riten en ceremonies die in de loop van een jaar plaats vinden in Korea, geschreven en bij elkaar gebracht door Choe Sang-su, directeur van het Korean Folklore Studies Institute.
Includes indexes.
Keywords: Holidays -- Korea; Korea -- Social life and customs