Cultural identity of Arctic peoples : Eesti Rahva Museum [Engl. ed.: Gordon Leman ...]. - Leman, Gordon (Tartu : Estonian National Museum, 2001)
Tussen 13 en 15 april 2000 vond een conferentie plaats in het Estse Nationaal Museum, getiteld "Identity of Arctic Cultures". Specialisten uit Finland, Hongarije, Noorwegen, Rusland en Estland namen deel aan deze conferentie en hun teksten zijn opgenomen in deze uitgave. Geografische en culturele aspecten komen aan bod in dit werk.