Popular beliefs and folklore tradition in Siberia - Dioszegi, Vilmos, 1923-1972; Dunn, Stephen Porter, 1928-1999 (Bloomington (Ind.) : Indiana university, 1968)
Een mooi geïllustreerd boek waarin we uitgebreid kennis maken met al die verschillende volkeren in Siberië: hun tradities, hun religies, ...: de Lappen, totemisme, sjamanisme, offers, funeraire riten, amuletten, de Inuit, ...