Zen-onderricht : Hugo M. Enomiya-Lassalle ; bewerkt en uitgegeven door Roland Ropers en Bogdan Snela ; vertaald door Aleid Swieringa en Mark Desorgher. - Enomiya-Lassalle, Hugo M., 1898-1990; Desorger, Mark; Ropers, Roland; Snela, Bogdan; Swierenga, Aleid (Heemstede : Altamira, 1990)
In dit boek geeft Zen-meester Enomiya-Lasalle een gedetailleerd beeld van de zevendaagse meditatiecursus die hij overal ter wereld geeft.