Tao : de levende religie van China - Schipper, Kristofer, 1934-2021; Schipper, Kristofer, 1934-2021; Schipper, Wendela (Amsterdam : Meulenhoff, 1988)
Kristofer Schipper, één van de bekendste tao-specialisten, benadert in dit boek het taoïsme niet vanuit oude teksten maar vanuit de levende traditie.