Behandeling van muscolo-skeletale aandoeningen. - Legge, David, 1963-; Hellemans, Rik (Merksem : Rik Hellemans, 1990)
Openingsartikel uit het Lente-nummer 1990, jaargang 5, van het tijdschrift "Traditionele Chinese Geneeskunde". Verder komen in dit nummer aan bod: de confrontatie tussen de traditionele Chinese en moderne Westerse geneeskunde, vijf technieken voor het behandelen van kleine kinderen, de plant salvia als medicijn en de behandeling van schouderklachten.