Wohl & Sein : gemeinsame Ausstellungen von Basler Museen und Institutionen; Sommer 1996; [in Basler Museen von Juni bis September 1996, Anatomisches Museum Basel ... Pharmazie-Historisches Museum Basel] - Häring, Cyrill, 1948-; Anatomisches Museum Basel (Basel : Ed. Roche, 1996)
Heruitgave van de catalogus van een tentoonstelling over "Welzijn". Heel mooi geïllustreerd en heel uitvoerig. Vele thema's komen aan bod in dit boek: farmacie, parasieten, planten, het gebit, hygiëne, pest, gezondheid, amuletten, genezing, ex voto's, ...