Dietrich Bonhoeffer : theoloog, christen, tijdgenoot - Bethge, Eberhard, 1909-2000; Van de Geijn, Jan; van der Heyden, F. (Utrecht : Ambo, 1968)
Diepgaande biografie van de Duitse protestantse theoloog (1906-'45), geschreven door een van zijn beste vrienden.
Met bibliografie van Bonhoeffer (p. 985-987) en index.
Keywords: Theologen; Biografieën (vorm).; Bonhoeffer, Dietrich, -- 1906-1945.