De zorg, een kunst : de kunst, een zorg - Honings, Frans (Eindhoven : Hogeschool Eindhoven)
In deze uitgave maken we kennis met de hele mooie hogeschool Eindhoven en het werk van verschillende kunstenaars binnen deze schoolomgeving. Doet allemaal een beetje denken aan De Stijl, Rietveld, Mondriaan, ...