Liaisons insolites : dialogues à propos de l'art outsider. - Fol, Carine, 1961- (Bruxelles : Editions Tandem et art & marges musée-museum, 2009)
Carine Fol, directrice van het art & marges museum, gaat in gesprek met verschillende andere directeurs en directrices van andere musea over het onderwerp outsiderkunst. De Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, het Musée Félicien Rops, het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika, het Raveelmuseum en vele andere musea komen aan bod in deze uitgave.