Ateliers en bovenkamers : portretten van kunstenaars van beeldend gesproken en hun werk. - Beeldend gesproken (Amsterdam : Beeldend Gesproken, 2021)
Beeldend Gesproken is een galerie die werken tentoonstelt en uitleent van professionele kunstenaars met een psychische kwetsbaarheid. 120 kunstenaars verhuren, verkopen en exposeren kunst in deze galerie. Dit boek laat een aantal onder hen aan het woord en we krijgen ook werk van hen te zien natuurlijk. Deze beperkte oplage (240 stuks) werd mogelijk gemaakt dank zij een gift van de Gravin van Bylandt Stichting en de verkoop van schilderijen van Margot Simon na haar overlijden. We zien werk van Peter van den Akker, Mathisse Arendsen, Irmlinda de Vries, Carla van Slooten, Baukje Spaltro, Bert Osinga, Kristien van der Kuil, Svetlana Tiourina, Stephan Reisig, H. F. van Steensel, Jannemiek Tukker, Yair Aa, Roos van Lierop, Piet Buijsman, Anne Marie Baljé, Helen Roeten, Rick Paauw, Mona Sokoot, Walter Bosman, En Eg, Judith Ockeloen, Bouwine Slager, Ingrid Greijn, Ben Game en Karin Lugtigheid.