Brognon Rollin : l'avant-dernière version de la réalité - Blanpied, Julien; Lamy, Frank (Vitry-sur-Seine : Mac Val, 2020)
Het werk van Brognon Rollin bestaat hoofdzakelijk uit fotografie, installaties en franse/Engelse teksten.
Catalog of an exhibition held at MAC VAL-Musée d'art contemporain du Val-de-Marne, Vitry-sur-Seine et at BPS22-Musée d'art de la Province de Hainaut, Charleroi, Belgium, 2021.
Parallel title from added title page.
Text englisch und französisch
Keywords: Brognon, David, -- 1978-.; Rollin, Stéphanie, -- 1980-.