We zijn allemaal patiënten : het leven van een jonge psycholoog in de praktijk - van Houts, Raz (Amsterdam : Em. Querido, 2023)
De auteur neemt de lezer(es) in dit boek mee in de leefwereld van de psycholoog via een behandeltraject. Leuke haltes in dit traject zijn bijvoorbeeld "De grenzen van het beroepsgeheim", "De zin en de onzin van diagnoses" en "Het coronavirus en de mentale gezondheid".