Organic disorders and psychosomatic medicine - Reiser, Morton F., 1919-2007 (New York : Basic Books, 1975)
Een heel uitgebreid gamma stoornissen komt aan bod in dit boek: epilepsie, psychose, alcoholisme, obesitas, anorexia nervosa, ... En verder krijg je bij deze stoornissen een hele uitleg: bij obesitas bijvoorbeeld krijgen we tabellen te zien (hoe vaak komt het voor?), krijgen we mee hoe dit een invloed heeft op het sterftecijfer bij de patiënten, en lezen we hoe overgewicht in het algemeen aangepakt wordt.