Verzorging en reactivering van bejaarden - Stellweg, Y. M. M. (Leiden : Stafleu, 1966)
Lichamelijke en geestelijke veranderingen die zich voordoen bij bejaarden en de speciale zorgen die ze nodig hebben komen aan bod in dit werk.