Leerboek der ziekten van ooren, neus, mond, keel en slokdarm - Burger, Hendrik, 1864-1957; Gerlings, P. G. (Pieter Godefridus), 1905-1989; Huizinga, Eelco; de Kleijn, A. P. H. A.; van Egmond, A. A. J.; van Gilse, P. H. G. (Haarlem : De Erven F. Bohn, 1942)
Een heel gedetailleerd handboek, uitvoerig geïllustreerd met foto's en tekeningen en schema's.