Archetypen : Over menselijke drijfveren, reacties en religieuze belevingen - Jung, Carl Gustav, 1875-1961; Camerling, Elisabeth, 1901-1969 (Wassenaar : Servire, 1975)
Een klassieker uit het oeuvre van Jung: welke gedragingen zijn aangeboren, krijgen we mee bij onze geboorte, stammen af uit een soort oermens die diep in elk van ons zit en die onze keuzes en handelingen en gedachten beïnvloedt ???