Aspecten van de Belgische kunst na '45 - Elias, Willem, 1950- (Gent : Snoeck, 2005)
Eerst doen o.a. Luc Tuymans en Chantal Akerman hun zeg over "de regels van de kunst", en vervolgens komen alle mogelijke kunstvormen en -richtingen aan bod in dit werk en maken we o.a. kennis met Octave Landuyt, Victor Servranckx, Jan Burssens, Roger Raveel, Fred Bervoets, Roger Wittevrongel, Raoul De Keyser, Marcel Broodthaers, Wim Delvoye, Roel D'Haese en Panamarenko.
V. 1