Consult voor de huisarts : actuele documentatie voor de eerste lijn. - Van Berkestijn, Th. M. G.; Bruins, C. P.; D'Hanis, P.; Van Der Does, E. (Utrecht : Bohn, Scheltema & Holkema, 1984)
Losbladig invoegwerk voor de huisarts, bestaande uit 2 volumes en 5 aanvullende volumes. Titelbladen van de verschillende volumes verwijzen naar verschillende jaren, gaande van 1978 tot 1984. Het origineel werd dus elk jaar geactualiseerd met een selectie uit de vakliteratuur van het afgelopen jaar.