Leerboek der beschrijvende ontleedkunde van de mensch : zenuwstelsel - Van Den Broek, A. J. P. (Arnoldus Johannes Petrus), 1877-1961; Barge, J. A. J. (Johannes Antonius James), 1884-1952; Boeke, Jan, 1874-1956 (Utrecht : Oosthoek, 1931)
Een heel uitgebreid handboek, mooi voorzien van tekeningen en foto's, waarin de lezer(es) heel gedetailleerd kennis kan maken met het zenuwstelsel van de mens.