Human groups - Sprott, W. J. H. (Walter John Herbert), 1897-1971 (Harmondsworth : Penguin Books, 1958)
"A study of how men and women behave in the family, the village, the crowd, and many other forms of association", zo lezen we vooraan op de kaft van deze pocket. Inderdaad, hoe gedragen mannen en vrouwen binnen het gezin, de familie, het dorp, de buurt, de werkomgeving, ...