De adolescenten. - Produits Roches (Brussel : Produits Roche, 1977)
De inhoudstafel van dit werk is heel voorspelbaar: wie is adolescent? , eigendunk en depressie, de sexualiteit van de opgroeiende jeugd, jeugdmisdadigheid, de tekortkomingen van de ouders, hulpverlening aan adolescenten met moeilijkheden, ... Tot daar geen vuiltje aan de lucht ... maar dan zien we opeens dat het werk afsluit met een opsomming van de medicijnen die geneesmiddelenfabrikant Roche op de markt heeft: Lexotan, Valium, Laroxyl, Rohypnol en Mogadon passeren de revue: in welke verpakkingen zijn ze verkrijgbaar, welke zijn hun eigenschappen, in welke doseringen worden ze voorgeschreven, voor welke kwalen worden ze gebruikt, ... Niet zo verwonderlijk, deze opsomming: de firma Roche is immers de uitgever van dit boek.