Wat is het leven? - Barge, J. A. J. (Johannes Antonius James), 1884-1952 (Leiden : Kroese, 1935)
1. Leven en stof. 2. Leven en doelmatigheid. 3. Leven en "gestalte"
Drie voordrachten, op uitnoodiging van het Leidsch universiteitsfonds gehouden voor studenten van alle faculteiten op 11, 18 en 25 maart 1935 gehouden door J.A.J. Barge