De Jacht - Dean, Will; van Paassen, Catalien (Amsterdam : A.W. Bruna, 2021)
Als een slaperig Zweeds stadje wordt opgeschrikt door twee moorden ziet een journaliste haar kans om haar carrière een boost te geven