The myth of mental illness : foundations of a theory of personal conduct - Szasz, Thomas S. (Thomas Stephen), 1920-2012 (S.l. : Paladin, 1977)
Wanneer je de inhoudstafel van deze pocket even bekijkt is er één woord dat er uitspringt: hysterie. Blijkbaar is het vooral dit ziektebeeld dat uit de doeken gedaan wordt in dit werk.