Das Ich und die Abwehrmechanismen - Freud, Anna, 1895-1982 (München : Kindler, 1982)
We zijn allemaal onderhevig aan primitieve driften: hoe beschermen we onszelf tegen deze driften, welke afweermechanismen hebben we tot onze beschikking?