Inleiding tot de gedragstherapie - de Moor, W. A. M. (Willem Anton Marie), 1936-2015; Orlemans, J. W. G. (Deventer : Van Loghum Slaterus, 1974)
Hoe pak je gedragsproblemen aan bij je patiënten, maak je dat ze sociaal functioneren?