Panic anxiety states - Adams, Carol, 1948-2007; Kielholz, Paul, 1916-1990 (Köln : Deutscher Ärtze-Verlag, 1989)
Verschillende artsen hebben een bijdrage geleverd aan dit werkje. Wat zijn angstaanvallen, hoe reageren sommige mensen op angstgevoelens en paniek, en hoe pak je die patiënten aan als hulpverlener, psychiater, ... ??? Angst en paniek zijn de sleutelwoorden in deze uitgave.