Gezond door autogene training - Eberlein, Gisela, 1915-1992 (Deventer : Ankh-Hermes, 1982)
Dit boek heeft maar één doel: jezelf tot rust brengen, maken dat die gejaagde ademhaling en die hoge hartslag verdwijnen als sneeuw voor de zon, maken dat je tot rust komt en terug tegen die harde dagelijkse realiteit kan.