Le training autogène : méthode de relaxation par auto-décontraction concentrative ; essai pratique et clinique - Schultz, Johannes Heinrich, 1884-1970 (Paris : Presses Universitaires de France, 1964)
Dit boek heeft maar één doel voor ogen: relaxatie. Hoe kom je tot rust, regel je zelf je ademhaling, hartslag, ..., sluit je je af van de buitenwereld en vind je de rust die je zo nodig hebt?