Born to win : transactional analysis with gestalt experiments - James, Muriel, 1917-2018; Jongeward, Dorothy, 1925-2012 (New York (N.Y.) : New American library, 1978)
Dit boek was een bestseller. De boodschap is heel simpel: iedereen kan een winnaar zijn, je moet gewoon jezelf goed begrijpen, goed weten hoe je precies in elkaar zit, en vervolgens alle juiste stappen nemen om te slagen in het leven. Simpel toch? ... Of toch niet ??? Dit boek probeert in ieder geval een handleiding te zijn om te slagen in het leven.