Brother animal : the story of Freud and Tausk - Roazen, Paul, 1936-2005 (Harmondsworth : Penguin Books, 1953)
Freud heeft Victor Tausk ooit op zitten hemelen als één van zijn meest belovende studenten, maar na enkele pijnlijke ontmoetingen maakte Freud een einde aan hun sessies en Tausk pleegde enkele maanden later zelfmoord. Genoeg stof dus om een pocket mee te vullen. Ook veel fotomateriaal in deze uitgave. Een heel kleurrijke figuur, deze Victor Tausk!
Keywords: Freud, Sigmund, -- 1856-1939.; Tausk, Victor, -- 1879-1919.