Traitement comportemental en institution psychiatrique : Theodore Ayllon, Nathan Arzin ; traduit de l'américain par Michel Graulich. - Ayllon, Teodoro, 1929-; Azrin, Nathan, 1930-2013; Graulich, Michel, 1944-2015 (Bruxelles : Charles Dessart, 1973)
De ene patiënt(e) is de andere niet, ongeacht of je nu tussen de muren van de psychiatrie zit of niet. Elke patiënt(e) is weer anders en Ayllon en Azrin geven ons gewoon een kijk in het leven van verschillende patiënten: wat is hun probleem precies en hoe worden die problemen aangepakt door de psychiaters en andere specialisten.