Nieuwe wegen tot verandering : een eerste kennismaking met gedragsveranderingstechnieken - Deibert, Alvin N., 1938-; Harmon, Alice J. (Deventer : Van Loghum Slaterus, 1975)
Eerst maak je kennis met de theoretische grondslagen van de gedragstherapie en vervolgens krijg je een woordje uitleg bij de aanpak van het gedragsgestoorde kind, het geestelijk gestoorde kind, het opgroeiende kind en de volwassene, het geven van straf en enkele gevallen uit de praktijk.