Drug treatment in psychiatry. - Silverstone, Trevor; Turner, Paul, 1933- (London : Routledge & Kegan Paul, 1978)
Eerst krijg je een algemene uitleg bij het gebruik van medicijnen in de psychiatrie, en vervolgens worden de verschillende psychiatrische problemen gedetailleerd onder de loupe genomen: welke middelen zijn doeltreffend (waarbij we bijvoorbeeld morfine en lsd de revue zien passeren) om vervolgens af te sluiten met een tabel waarin we de namen van de medicijnen terugvinden alsook de aan te raden dosis en de eventuele effecten van deze medicatie. Schizofrenie, angst, alcoholisme, drugs, slaapstoornissen, seksuele problemen, pijn, ... komen allemaal aan bod in dit werk.