Inleiding tot de gedragstherapie - Orlemans, J. W. G. (Deventer : Van Loghum Slaterus, 1971)
Een handboek bij het in praktijk brengen van de gedragstherapie: eerst de theorie, en vervolgens de praktijk zoals daar zijn emotietraining, afleren van vreesreacties, conditionering, ...