Bewusstes und Unbewusstes : Beiträge zur Psychologie - Jung, Carl Gustav, 1875-1961; Böhler, Eugen, 1893-1977 (Frankfurt am Main : Fischer, 1957)
Een klassieker uit het repertoire van Jung: het bewusten en het onbewuste, de "primitieve mens" die nog altijd in het bloed van de Westerse moderne mens zit. Religie, archetypen, ...