The life and work of Sigmund Freud - Trilling, Lionel, 1905-1975; Marcus, Steven, 1928-2018 (Harmondsworth : Pelican Books, 1964)
Deze pocket is opgedragen aan Anna Freud, dochter van Sigmund. Het werk is opgedeeld in drie grote luiken: The formative years and the great discoveries (1856-1900), the years of maturity (1901-19) en the last phase (1919-39). Een vrij uitgebreide biografie van deze beroemde psychiater.
Keywords: Freud, Sigmund, -- 1856-1939.