Phobic and obsessive-compulsive disorders : theory, research, and practice - Emmelkamp, Paul M. G., 1949- (New York : Plenum Press, 1982)
Wetenschappelijk werk over de angsten waarmee sommige mensen geconfronteerd worden: de theorie, het onderzoek ... en de praktijk: hoe pak je die angsten aan, hoe help je bijvoorbeeld mensen die angst hebben om zich onder de anderen te begeven, angst hebben om zich te mengen in het sociale leven, ...?
Includes index.
Bibliography: p. 313-349.
Keywords: Obsessive-compulsive disorder; Obsessive-compulsive disorder; Phobias; Phobic disorders