Biogenic amines and affective disorders : proceedings of a symposium held in London, 18-21 January 1979 - CIBA-GEIGY läkemedel; Carlsson, Arvid, 1923-2018; Svensson, T. H. (Thure H.), 1945-2000 (Copenhagen : Munksgaard, 1980)
Biogenische amines komen van nature voor in plantaardige en dierlijke producten maar worden ook door ons lichaam aangemaakt en kunnen onze emoties en gevoelens zwaar beïnvloeden. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat we in de inhoudstafel van dit symposium in bijna elke titel het woord "depressie" of "antidepressiva" zien opduiken: je kan dus gerust stellen dat dit een symposium was over depressies ... en hoe deze aan te pakken.
Sponsored by CIBA-GEIGY läkemedel.
Includes bibliographies.
Keywords: Affective disorders -- Physiological aspects -- Congresses; Biogenic amines -- Congresses; Sedatives -- Physiological effect -- Congresses