Changing man's behaviour - Beech, H. R. (Harold Reginald), 1925- (Harmondsworth : Penguin Books, 1969)
De gedragstherapie wordt in dit boekje even grondig ontleed: hoe pak je angstgevoelens aan, wat doe je met aversieproblemen, in hoeverre kan je de patiënt(e) conditioneren en is deze manier van aanpakken goed of slecht, wat zijn de voor- en nadelen van gedragstherapie?