Depressive states : a pharmacotherapeutic study - Hordern, Anthony, 1925-; Burt, C. G.; Cade, John F. J.; Holt, N. F. (Springfield : Charles C. Thomas, 1967)
Een onderzoek naar depressies en de mogelijkheden om deze aan te pakken met medicijnen.