Verborgen mogelijkheden : uitbeeldingsmogelijkheden voor jonge handen - Krabbé, Maarten, 1908-2005 (Leiden : A.W. Sijthoff, 1961)
Een heel beknopt boekje waarin allerlei technieken aangereikt worden om kinderen creatief op pad te helpen: papier en tekenmateriaal, klei, gips, cement, druktechnieken, de theorie en praktijk der schildersmiddelen komen aan allemaal aan bod in dit boek.